Over ons

Betrokken en betrouwbaar, zowel richting onze opdrachtgevers als ons personeel.

Historie

Oprichting

WH Personeelsdiensten is opgericht in 2016 en staat voor ‘Werkende Handjes’. WH speelt een actieve rol in het verbinden van werkgevers met de juiste arbeidskrachten en het ondersteunen van mensen in het vinden van passend werk. Wij brengen de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten goed in kaart en vullen deze op een voor alle partijen passende wijze in. In 2018 hebben wij een eigen kantoor geopend in Oosterhout en in 2023 een kantoor Den Haag.

Groei en ontwikkeling

We zijn getransformeerd van een bedrijf dat zich voornamelijk richtte op het leveren van arbeidskrachten tijdens piekperiodes naar een veelzijdige partner die het hele jaar door ondersteuning biedt. Onze groei is het resultaat van ons vermogen om te anticiperen op en te voldoen aan de veranderende eisen van de arbeidsmarkt en onze klanten.

Certificeringen

Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van alles wat we doen, en ze weerspiegelen onze toewijding aan het creëren van duurzame relaties en het en het bevorderen van groei, voor zowel voor onze klanten als onze uitzendkrachten. Vanuit deze gedachte is het voor ons van groot belang om te beschikken over de benodigde certificaten. Wij beschikken over de volgende certificaten: Lid van NBBU, SNA Gecertificeerd en SNF Gecertificeerd.

Team

Maak kennis met WH Personeelsdiensten

Cumaali Aygun

John-Patrick Dekkers

Cuma Aygun